12 fuste office și casual – recomandări din magazinele online

Distribuie acest articol. Multumim!
  •  

Subiectul ”fuste” e un pic mai complicat de discutat și dezbătut. Recunosc că pentru mine fusta nu e o piesă vestimentară forte. Nu pun accent pe ea. Mie îmi plac mult mai mult rochiile. Încercând să schimb această concepție a mea, am început să caut prin magazinele online fuste de damă. Nu aveam un anume model în minte, ideea era că nicio fustă din cele pe care le am în șifonier nu mă mai mulțumește.

Am dat peste o diversitate foarte mare de culori, forme, stiluri, texturi și imprimeuri. În primăvara 2016 se poartă cel mai mult fustele midi, fuste care au o lungime puțin mai sus sau puțin mai jos de genunchi. Majoritatea modelelor sunt cu talie înaltă. Aceste fuste subțiază și alungesc talia, de aceea sunt purtate cu succes de fetele mai corpolente.

Pentru fetele cu picioare subțiri se recomandă o lungime a fustei care să nu depășească genunchiul. Varianta inversă, adică o lungime a fustei sub genunchi este potrivită pentru cele cu picioarele mai plinuțe. Acoperind genunchiul, silueta devine vizual mai suplă.

12 fuste office și casual – recomandări din magazinele online

Dați click pe fiecare poză pentru mai multe detalii despre produsul care vă interesează

fusta clos de dama fuste midi de dama

Fuste de dama fuste de dama

Ce îmi place cel mai mult este faptul ca fustele pot fi purtate atât la birou cât și la petreceri, atât cu tocuri cât și cu teniși. De asemenea fustele pot fi combinate cu bluzele care vă plac cel mai mult, fie cu un pulovăr pe care vreți să-l purtați pe deasupra fustei, fie cu o cămașă băgată pe sub fustă. Astfel obțineți ori un look casual, ori unul office.

fuste de dama fuste de dama primavara 2016

12 fuste office și casual - recomandări din magazinele online 12 fuste office și casual - recomandări din magazinele online

Când vreți să vă achiziționați o fustă, cel mai mult contează să fiți conștiente de corpul vostru. Să nu vă cumpărați un model care nu vă avantajează doar pentru ca este la modă. Designerii nu ne indreaptă către un singur model. Din contră chiar. În primăvara aceasta se vor purta fustele midi, fustele mini, fustele cloș și fustele de piele.

fusta de dama casual fusta de dama office

fuste de dama fuste de dama

Acestea au fost recomandările mele online, modelele de fuste care vor fi la mare căutare în sezonul primăvară-vară 2016. Rămâne ca voi să alegeți ceea ce vă place și ceea ce vi se potrivește. Spor la cumpărături!

Lasa-ne parerea ta

Distribuie acest articol. Multumim!
  •