12 rochii în culorile anului 2016 – recomandări online

Distribuie acest articol. Multumim!
  •  

Dasha

Anul trecut am avut parte de marsala. Anul acesta avem rose quartz și serenity. Culorile sunt plăcute, ne aduc aminte de primăvară și ne oferă seninătate. În același timp, combinația dintre cele două culori este puternică, provocatoare și inedită.

Am căutat prin magazinele online rochii în ton cu aceste doua culori. Pentru că trebuie să avem cel puțin o piesă vestimentară în culoarea anului 2016, nu? 🙂 Am găsit și câteva modele de rochii ieftine și foarte drăguțe. Sper să vă încânte rochiile pe care le-am ales pentru voi în acest articol. Voi reveni cu un articol în care vă voi oferi idei despre mai multe articole de îmbracăminte în aceste culori primăvăratice, pentru că nu trebuie să ne limităm doar la rochii.
< /br>

10 rochii în culorile anului 2016 – recomandări online

Dați click pe fiecare poză pentru a afla mai multe detalii despre fiecare rochie

rochii in culorile anului     rochii pentru primavara

Site-ul answear.ro a realizat o secțiune specială pentru culorile anului 2016. AICI găsiți mai multe articole: cămăși, pantofi, balerini și accesorii. Culorile astea împreună, sunt mai greu de asortat. Le văd împreună, dar cu puțin efort și mai multă imaginație. Așa că pentru început mă mulțumesc cu o rochie rose quartz și o cămașă serenity.

rochii rose quartz    rochii rose quartz

     rochii online   rochii ieftine

rochii ieftine serenity rochii online

Aceste nuanțe frumoase ne confirmă că primăvara este aici și parca ne oferă liniște interioară. Sunt doua culori romantice și plăcute. Așa că rochiile pastelate cu rose quartz și serenity inspiră o eleganță aparte. Asta nu înseamnă că trebuie să le purtăm doar cu pantofi cu toc. Aceste rochii online pot fi purtate cu balerini, cu pantofi Oxford și chiar cu teniși. Depinde doar de stilul vostru.

rochii ieftine 10 rochii în culorile anului 2016 - recomandări online

rochii online    12 rochii în culorile anului 2016 - recomandări online

Spor la cumpărături!

Lasa-ne parerea ta

Distribuie acest articol. Multumim!
  •