Idei de cadouri pentru Valentine’s Day – recomandări online

Distribuie acest articol. Multumim!
  •  

Se apropie Ziua Îndrăgostiților, de ce să nu ne pregătim din timp cadourile? Mie îmi plac cadourile practice, cadourile care știu că vor fi folosite. Asta nu înseamnă ca lucrurile mici, atențiile simbolice nu sunt drăguțe. Dar bărbații rămân bărbați, și mulți dintre ei uită cât ai clipi de-o pernă personalizată cu poza voastră sau de o felicitare plină cu declarații de dragoste.
E ziua îndrăgostiților. Haideți să ne arătăm dragostea oferindu-le iubiților noștri ceva ce sigur le va plăcea.
M-am gândit să fac o selecție de cadouri pentru bărbați, produse care prin raportul calitate/preț merită să fie cumpărate. Surprinde-ți iubitul cu un cadou de care se va bucura.

Dați click pe fiecare poză pentru mai multe detalii despre produs

Cadouri de Valentine’s Day pentru bărbați – recomandări online

Idei cadou valentines day     cadouri pentru ziua indragostitilor

Și dacă încă mai sunt reduceri online, de ce să nu profităm de ele? Puteți cumpăra un parfum la super preț. Dacă dați click pe poză o să fiți redirecționate pe o pagină unde găsiți parfumuri originale la reduceri până la 80%. Cu un parfum nu dai niciodată greș. De asemenea, nici cu un ceas nu cred că vei da vreodată greș. Și aici veți găsi reduceri de până la 45% la ceasurile FOSSIL, de exemplu. Dar găsiți aici și alte modele.

cadouri valentines day      cadouri ziua indragostitilor

Contează foarte mult și ceea ce îi place iubitului tau să facă, ce hobby-uri are, dacă este stilul mai sportiv sau mai elegant. O pereche de ghete sau un set de îngrijire personală, ambele la reducere, sunt o altă idee care sigur îi va plăcea.

idei cadouri valentines day            idei cadouri ziua indragostitilor

Dacă dați click pe poza cu cămașa veți fi redirecționate pe o pagină unde găsiți camăși frumoase și de calitate, toate la reducere. Un articol vestimentar este mereu binevenit. Dacă este un împătimit al cititului, cumpărați-i câteva cărți, va fi bucuros că i s-a mărit biblioteca. De asemenea, când va sta cu cartea în mână, ghiciți la cine se va gândi cu drag :).

cadou pentru barbati     cadouri pentru barbati

Cu  o curea, o cravată, portofel sau butoni sigur vei avea un cadou perfect, pentru că orice bărbat folosește astfel de accesorii. Din motive pe care nu cred că le voi înțelege prea curând, bărbaților le place să dețină un briceag.

cadouri pentru barbati de valentines day        cadouri pentru barbati de valentines day

Dacă iubitul tău merge la sală sau face sport, încântă-l cu o geantă specială. Mai multe accesorii super frumoase și de calitate găsiți aici : http://bit.ly/1Q6fw4i . De la șepci…până la gadgeturi.

cadouri pentru ziua indragostitilor            cadouri pentru valentines day

Valentine’s Day 2016 cade într-o zi de duminică. În loc de o seară romantică, putem petrece un întreg week-end romantic. Pe lângă o cină pregătită de voi, sper că veți găsi cadoul perfect. Știu că uneori e greu să alegem cadouri pentru bărbați. Când vine vorba de a cumpăra un cadou pentru o prietenă, e atât de ușor. Sunt mult mai multe idei de cadouri pentru femei. Cel puțin așa mi se întâmplă mie. Aș mai avea eu câteva idei, dar nu vreau să vă plictisesc, așa că ma opresc aici. Poate într-un viitor articol… 😉

Sper că am reușit sa vă ajut cu recomandările mele online. Spor la cumpărături!

 

Lasa-ne parerea ta

Distribuie acest articol. Multumim!
  •