Cămașa albă, un must-have sezonul acesta

Distribuie acest articol. Multumim!
  •  

Cămașa este o piesă de îmbrăcăminte clasică. O putem îmbrăca în orice sezon și o putem integra în oice ținută. Cămășile albe pot fi purtate cu blugi skinny sau boyfriend, cu fuste mini sau maxi. Pot fi accesorizate foarte ușor, și chiar lasate simple, au un impact puternic într-o ținută.

Anul acesta se poartă cămășile largi, lungi, diafane, acele modele de cămăși care îți conferă comfort și lejeritate. Acest tip de cămașă v-as recomanda să-l purtați cu blugi skinny. De asemenea, într-o astfel de ținută, este o ocazie bună ca încălțămintea să iasă în evidență. Poți purta o pereche de pantofi sport înalți – super modele găsiți AICI, o pereche de pantofi Oxford cu talpă groasă – modele care să vă placă puteți găsi AICI, pantofi cu toc, balerini și cam tot ce găsești prin șifonier.

Poartă o pereche de blugi skinny cu talie înaltă, cu o cămașă largă, fie pe deasupra blugilor, fie în interiorul lor, cu un balzer sau un sacou bărbătesc. Poți accesoriza o pereche de pantofi cu tocul înalt și subțire.

Albul cu negrul se contopesc atât de bine. O cămașă albă merge foarte bine cu o fustă neagră sau cu o pereche de pantaloni negri. Aceste culori oferă o notă elegantă și office ținutei. Însă cămășile albe se potrivesc la perfecție cu o pereche de pantaloni colorați. Vă puteți inspira din pozele de mai jos, unde găsiți mai multe moduri în care puteți combina cămășile albe.

Cămașa albă, un must-have sezonul acesta

Dați click pe poză pentru a afla mai multe detalii despre produsul care vă interesează

Camasa alba de dama camasa alba de dama

camasa de dama camasa alba pentru femei

Primăvara aceasta combinăm cămășile bărbătești cu pantofii Oxford sau cu pantofii sport cu talpă groasă. Îmi place pentru că acest tip de ținută poate fi purtat atât la birou, cât și la o plimbare în parc. Cămașa albă este o piesă vestimentară simplă, dar care poate ieși în evidență prin accesorii.

camasa alba de dama, un must-have sezonul acesta femei box 616-199

Îmi place combinația de cămașă pe sub un pulovăr și cu o fustă casual, de exemplu. Acest outfit poate fi completat cu o pereche de  cizme lungi, peste genunchi sau o pereche de pantofi stiletto. Mai citesc articole despre cum se poartă corect cămașa albă. Sincer, nu cred ca este un mod corect și unul incorect. Cred ca trebuie să vă lăsați imaginația să zburde și să faceti ce combinații de haine vă trec prin cap. Suntem într-o perioadă în care moda se dezvoltă din ce în ce mai mult și mai rapid. Combinați o cămașă albă cu tot ce aduce frumusețe, luminozitate și prospețime în ținuta voastră.

camasa alba de dama Cămașa albă, un must-have sezonul acesta

Cămașa albă, un must-have sezonul acesta Cămașa albă, un must-have sezonul acesta

Acestea au fost recomandările de cămăși albe de damă. Sper să găsiți modelul care să vă placă! Spor la cumpărături!

Lasa-ne parerea ta

Distribuie acest articol. Multumim!
  •