Ce ghete purtăm în primăvara 2016? Recomandări online

Distribuie acest articol. Multumim!
  •  

Mă tot uitam prin magazinele online gândindu-mă ce ghete purtăm primăvara 2016. Nu mi-a fost prea mare surprinderea să văd de pe acum în magazinele online colecțiile noi de încălțăminte pentru primăvară 2016. Am avut o iarnă destul de ușoară, cu puține zile foarte friguroase. Și cum se anunță că de acum înainte vor fi temperaturaturi în creștere, uitați că așa au ieșit la iveală și cizmele, ghetele și botinele pentru primăvară. O minunăție! Atât de mult îmi plac colecțiile de primăvară! După ce câteva luni purtăm încălțăminte mai groasă și mai grea, cea din colecțiile de primăvară pare atât de ușoară și atât de comfortabilă.
Am analizat cam tot ce înseamnă încălțăminte online. Am cercetat site-urile în căutarea celor mai frumoase perechi de ghete de primăvară. Sezonul aceasta se poarta botinele decupate, cele cu talpă groasă sau cu platformă, accesorizate cu lanțuri și catarame. O noutate plăcută pentru mine sunt cizmele pe stilul cowboy, cu acele imprimeuri country. Ca o ideea generală, se poartă foarte mult stilul casual, in diverse combinații: casual-elegant, casual-rock, casual-sport, casual-office. În ultimii ani lumea fashion a fost foarte flexibilă. Ne-am dat frâu imaginației și am ajuns la stiluri foarte îndrăznețe.

Am făcut o selecție de încălțăminte de damă pe care trebuie neapărat să o aveți în garderobă în această primăvară. Toate perechile de ghete, cizme sau botine pot fi cumpărate online.

Dați click pe fiecare poză pentru a afla mai multe detalii despre fiecare produs. Tot acolo veți găsi și prețul fiecărei perechi de încălțăminte.

Purtați ghetele cu blugi, rochii sau fuste.

incaltaminte online incaltaminte online

Se poartă încălțămintea accesorizată cu ținte și catarame. Găsiți la reducere aceste modele de ghete din piele naturală.

incaltaminte dama online                incaltaminte dama online

incaltaminte online ce ghete purtam primăvara 2016

incaltaminte online incaltaminte online

Aceste ghete îmi plac foarte mult. De obicei, încălțămintea scurtă, cu toc înalt și gros se completeaza perfect cu o pereche de jeanși skinny, un pulovăr și o geacă de piele. Pentru cele care nu sunt pasionate de acest rock style, pot combina aceste ghete cu o fustă cloș, până deasupra genunchilor.

incaltaminte online de primavara incaltaminte online de primavara

Acestea au fost modelele de ghete de damă, până la gleznă, care mi-au plăcut tare mult; recomandări din magazinele online din România. Sunt comode și ușor de asortat.

Am ales pentru voi câteva outfit-uri pentru a vedea mai multe variante de a combina ghetele. Aveți atâtea metode! Acest tip de încălțăminte se mulează și pe stilul casual și pe stilul office. Depinde foarte mult și de preferințele voastre. Eu sunt cam înnebunită dupa ghetele și botinele până la gleznă, pe culoarea maro. Le combin cu o fusta tip creion, o cămașă și un palton. Sau cu o pereche de blugi skinny, un tricou și o vestă îmblănită. Sau cu o rochiță, dar preferabil ca rochița să nu treacă de genunchi, pentru a vă alungi piciorul.

 

Lasa-ne parerea ta

Distribuie acest articol. Multumim!
  •