Ce spune forma buzelor despre personalitatea ta

Distribuie acest articol. Multumim!
  •  


Nu numai ochii sunt oglinda sufletului. Si buzele pot spune multe despre personalitatea si caracterul unei persoane.

Oamenii cu buzele mari denota o incredere in propria persoana mai mare decat altii. Sunt oameni curajosi si preocupati de ceea ce se intampla ijn jurul lor, in special cu persoanele iubite, cu familia, simtind in permanenta nevoia de a ajuta si proteja. In cuplu, sunt persoane grijulii si foarte senzuale. Intr-un grup de persoane noi, oamenii cu buzele carnoase si pline se fac placuti imediat, le place sa stea la povesti, insa tind, ca la un moment dat, sa acapareze toata discutia.

Se spune ca persoanele cu buzele mici sunt foarte intuitive si mai tacute, le place sa isi tina viata privata departe de ochii si urechile celor din exterior. Au o personalitate analitica si un pic egoista. Sunt oameni care stiu sa pastreze un secret foarte bine. Cand vine vorba de vreo decizie, oricat de minora ar fi aceasta, nu se arunca niciodata cu capul inainte. Fiecare parte trebuie analizata si gandita.

 

Buzele egale denota o personalitate comunicativa si binevoitoare. Cel mai mare defect al persoanelor cu astfel de buze este ca sunt perfectioniste. Sunt oameni care sunt mereu in cautarea succesului si vor sa ajunga in varf prin propriile forte. Sunt firi artistice si ambitioase.

Persoanele cu buza inferioara mai subtire decat cea superioara denota prin toti porii lor sinceritate si deschidere pentru cei din jur. Le place sa socializeze, sa-si faca prieteni, sa comunice in permanenta. Munca in echipa este perfecta.In relatia de cuplu stiu sa ofere totul. Se implica in toate actiunile pe care le fac.

Oamenii cu buza inferioara mai groasa decat cea superioara sunt mai secretosi si discreti. Au o putere de convingere extraordinar de mare si uneori profita de lucrul acesta pentru a-si atinge scopurile. Nu o fac cu rautate si nici nu afecteaza pe nimeni in actiunile lor. Sunt oameni buni, dar introvertiti.

Lasa-ne parerea ta

Distribuie acest articol. Multumim!
  •