Cizme lungi de damă – recomandări online

Distribuie acest articol. Multumim!
  •  

Mă uit pe geam, încă ninge. Mă uit pe aplicația meteo și văd că vom avea o iarnă lungă. Sezonul aceasta s-au purtat foarte mult cizmele lungi, așa că am de gând să-mi achiziționez și eu o pereche de cizme peste genunchi, fără toc. M-am apucat de ”cotrobăit” prin magazinele online din România, am făcut o selecție și voi încerca să vă prezint cele mai bune variante calitate-preț, oferta de cizme de damă pentru acest sezon fiind extrem de variată.

Cizme peste genunchi – Click pe poze și veți fi redirecționate pe pagina magazinului online care vinde cizmele preferate. Tot acolo veți afla din ce material sunt confecționate, dacă au mărimea de care aveți nevoie și prețul lor. Că tot a venit vorba de preț, în lista de mai jos veți găsi cizme la prețuri pentru toate buzunarele, unele la super reduceri. Promit că într-un viitor post vă voi face o listă cu site-urile pe care găsiți reducerile de sezon și produsele care merită cumpărate in această perioadă de reduceri.
Revenind la cizmele noastre, vă invit să dați click pe poză pentru a vizualiza mai bine produsele.

Cizme lungi de dama
Cizme negre de damă, din piele naturală, cu interior din material textil
Cizme lungi de dama
Cizme de damă, de culoare cognac, din piele naturală, cu fermoar pe partea din spat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ce îmi place la aceste cizme lungi este că pot fi purtate foarte ușor cu aproape toate piesele vestimentare pe care le aveți în șifonier. Merg atât de bine cu pulovărul gros preferat și cu o pereche de colanți!

Cizme negre lungi de dama
Cizme de damă peste genunchi, cu platformă
cizme negre de dama din piele naturala
Cizme lungi, îmblănite, cu fermoar pe partea din spate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Încearcă aceste cizme cu o cămașă, un pulovăr pufos peste cămașă și o pereche de skinny jeans. Sau pur și simplu cu fuste și rochii. Te simți comfortabil in ele, sunt practice și de efect.

Cizme din piele naturala
Cizme negre, din cauciuc, la reducere -25%
Cizme lungi de dama
Cizme negre, de cauciuc, la reducere -30%

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cizmele pe care vi le-am recomandat merg atât în sezonul rece cât și atunci când vine primăvara. Combină-le cu un palton, cu o geacă de piele și dacă vă permite vremea chiar și cu un trenci. Vei fi fashion din cap până în picioare!

Mereu am mers pe premisa ca trebuie sa te simți bine în hainele pe care le porți. Cu aceste cizme lungi nu ai cum să dai greș.

Dragele mele, acestea au fost recomandările mele pentru voi în materie de cizme lungi, fără toc.

Lasa-ne parerea ta

Distribuie acest articol. Multumim!
  •