Idei de cadouri pentru Valentine’s Day cu prețuri sub 50 de lei – pentru EL și EA

Distribuie acest articol. Multumim!
  •  

Am revenit cu încă un articol pe tema ”cadouri de Valentine’s Day”. Mă simțeam vinovată că nu v-am dat și câteva idei mai amuzante și mai ieftine :).
Se apropie Valentine’s Day și de câțiva ani ne-am obișnuit și noi să petrecem de ziua aceasta. Noi îi spunem Ziua Îndrăgostiților. Suedezii îi spun Ziua tuturor inimilor. Adevarul e că oricum s-ar numi această zi, este o ocazie în plus de a ieși din ritmul zilnic și de a face iubitului/iubitei o surpriză drăguță. Arată-i mai mult decât în altă zi cât de mult o/îl iubești. Sau poate fi o ocazie de a invita în oraș o fată care îți place, e frumos să aveți prima întâlnire de Valentine’s Day. În această zi faceți ce simțiți, fără a vă gândi la consecințe 🙂

AICI am făcut o listă de cadouri mai ”seriose” de Valentine’s Day, să zic așa. Dar de ce să nu ne amuzăm, de ce să nu alegem cadouri simple și haioase? Așa că m-am gândit să vă fac o listă de cadouri drăguțe cu prețuri sub 50 de lei.

Dați click pe poză pentru a afla mai multe detalii despre fiecare produs

Cadouri pentru Valentine's Day Cadouri pentru Valentine's Day

Una dintre ideile mele de cadou ar fi aceste tricouri haiose, unisex, cu diverse mesaje. Cele de mai sus sunt doar câteva modele alese de mine. Pe site găsiți mult mai multe. Sunt tricouri lejere, cu tot felul de mesaje, care mai subtile, care mai directe 🙂 Alege ce crezi că i-ar placea iubitei/iubitului.

ide de cadouri pentru valentines day            Cadouri valentines day

Tricourile astea ”Jumătate tu, jumătate eu”, mi se par foarte tari pentru un cadou unic. Modelul poate fi aplicat pe hanorac, pe tricou sau pe maiou. Cred ca v-ați distra foarte tare cu tricourile astea. Și uitați așa rămâneți cu poze și amintiri dragi…

Rame foto

cadouri pentru ziua indragostitilor       cadouri pentru ziua indragostitilor

 

Ciocolată cu mesaj de dragoste pentru Valentine’s Day

cadouri ieftine pentru Valentine’s Day cadouri ieftine pentru Valentine’s Day

 

Cine ar putea da greș cu setul de pahare de shoturi? 🙂 Asigură-te că veți avea o noapte fierbinte-fierbinte!

cadouri ieftine               Idei de cadouri pentru Valentine’s Day cu prețuri sub 50 de lei

În fiecare dimineță poți scrie alt mesaj pe aceasta cană super ingenioasă. Îmi place ideea de a scrie mesaje și a desena pe cana în care îți bei cafeaua în fiecare dimineață. Și cănițele cu Love You mi se par tare haioase.

cadouri valentines day         cadouri valentines day

Acestea au fost recomandările mele in materie de cadouri pentru Valentine’s Day. Sper să vă placă și să vă fie de folos. Spor la cumpărături!

 

Lasa-ne parerea ta

Distribuie acest articol. Multumim!
  •