Pantofii Oxford – 10 recomandări online pentru primăvara 2016

Distribuie acest articol. Multumim!
  •  

În ultimii ani pantofii Oxford au ajuns să fie o piesă must-have in garderoba femeilor. Dacă nu ați auzit până acum de această denumire, pantofii Oxford sunt acei pantofi clasici, cu talpă joasă și cu găurile pentru șireturi foarte apropiate. Mie îmi plac la nebunie. Se potrivesc la orice ținută.

Puteți să-i purtați cu rochii, fuste tip creion, fuste clos, pantaloni. Cu pantofii Oxford se echilibrează combinația confort-office-decorativ. Poate că la început vă va fi destul de greu să vă despărțiți de pantofii cu toc. Dar atunci când trebuie să petreceți o zi întreagă în picioare sau dintr-un loc în altul, pantofii Oxford sunt o alternativă perfectă a clasicilor pantofi cu toc.

Eu sunt o fană a pantofilor Oxford cu vârful ușor alungit pentru că aceștia crează impresia unui picior mai lung, reproducând efectul pantofilor tip stiletto.

pantofi oxford de dama

Dacî vrei să ieși un pic din tipare, poartă acești pantofi cu blugi tip boyfriend, un tricou lejer și pe deasupra un palton sau un trenci, în funcție de vremea de afară. Completează ținuta cu o pălărie cu boruri largi. În anul 2015 s-au purtat acești pantofi în culori puternice de auriu și argintiu. În primăvara anului 2016 se va păstra aceeași linie cromatică. Când vine vorba de culoarea pantofilor, eu sunt înnebunită după pantofii maro. Cam după orice încălțăminte pe această culoare tomnatică. De aceea, la ținuta pe care v-am prezentat-o mai sus, eu mi-aș lua pantofii Oxford pe culoarea maro, iar paltonul un gri închis. La pălărie mi-a trecut prin cap un mov sau un burgund. Dar sunteți libere să improvizați.

Pantofii Oxford – 10 recomandări online pentru primăvara 2016

Dați click pe fiecare poză pentru a afla mai multe detalii despre pantofii care vă interesează

pantofi oxford recomandari online                  pantofi oxford de dama

Sunt atât de practici și comozi! Alege pantofii Oxford in două culori, de exemplu alb și negru. Aceștia merg foarte bine cu blugii skinny, modelul acela de blugi rupți în dreptul genunchilor. Îndoaie blugii la capăt. Și gata ținuta 🙂 Acest stil de pantofi sunt varianta chic a tenisilor și varianta comodă a pantofilor stiletto. Trebuia să avem și o cale de mijloc 🙂

pantofi oxford casual     pantofi casul dama

Recomandări online de pantofi Oxford – super preț, calitate foarte bună

 

Pantofii Oxford - recomandări online pentru primăvara 2016    Pantofii Oxford - recomandări online pentru primăvara 2016

pantofi oxford de dama         pantofi oxford de dama

pantofi casual de dama        pantofi casual de dama

Vă doresc mult spor la cumpărături ! ♥

Lasa-ne parerea ta

Distribuie acest articol. Multumim!
  •