Rochii ieftine și frumoase – prețuri sub 100 lei

Distribuie acest articol. Multumim!
  •  

În perioada aceasta a anului avem bugetul destul de limitat. Așa că m-am gândit să caut câteva modele de rochii ieftine, dar care nu arată ieftin deloc. Mai ales că unele dintre ele sunt la reducere. Internetul este plin de site-uri de unde putem achiziționa haine online. Însă nu toate oferă calitatea pe care ne-o dorim. În posturile mele eu vă vorbesc despre site-uri de încredere, de unde puteți comanda liniștite.
Revenind la subiectul nostru, am făcut o selecție de rochii ieftine, cu mânecă lungă sau 3 sferturi, pentru a se potrivi cu vremea de afară.

Dați click pe fiecare poză pentru a afla mai multe detalii despre fiecare rochie

Rochii online sub 100 lei

 

recomandari rochii ieftine      recomandari rochii ieftine

Sunt rochii online simple, modele nu foarte complicate și ușor de asortat. Cu dresuri negre și cu ghetele prezentate AICI, realizați un super outfit. Puteți accesoriza ținuta cu o geantă colorata.

Poți oricând adăuga o curea și un sacou pentru ca ținuta să para mai profi.

rochii ieftine      rochii ieftine

Rochiile cambrate subțiază talia. Cele mai largi acoperă formele mai rotunde, dar se văd foarte bine și pe o siluetă subțire, ca în poze. Mai sunt și rochiile care se mulează pe corp. Fiind croite din material mai gros, ele acoperă anumite imperfecțiuni. Eu dețin câteva modele de rochii de genul acesta și pot să vă spun că mă simt lejer și fashion în ele.

Rochii ieftine și frumoase      Rochii ieftine și frumoase

O rochiță de genul acesta se poate transforma foarte ușor dintr-o ținută de zi intr-una de seara. Schimbați ghetele cu pantofii. Schimbați geaca de piele cu un trenci sau cu un palton.

Rochii online            Rochii online

Dacă nu obișnuiți să purtați rochii de genul acesta, sau rochii în general, profitați de reducerile. Cheltuiți acum o sumă modică, pentru a prinde curaj.

rochii online       rochii online

Fiecare femeie este diferită, fiecare își pune amprenta în mod personal pe felul în care este purtată rochia. Avem în comun faptul ca ne plac rochiile, iar eu sper să vă placă recomandările mele online pentru rochii ieftine.

 

Lasa-ne parerea ta

Distribuie acest articol. Multumim!
  •