TOP Plaje din Romania

Distribuie acest articol. Multumim!
  •  

Toti avem nevoie de un moment de respiro, de un moment fara agitatia urbana. Cine nu a simtit macar o data nevoia sa fuga de aglomeratie si sa se retraga intr-un loc relaxant si linistit?
Si pentru ca suntem in mijlocul verii, Lumea Fashion a cautat pentru voi cateva locuri din Romania foarte frumoase, mici colturi de Rai, mai putin frecventate de turisti. Si toate astea la malul Marii Negre. Vis.

Pe locul 5 in top se afla plaja salbatica de la Sulina. Este situata la aproximativ 2 kilometri de orasul Sulina, este cea mai tanara plaja de pe Litoralul romanesc, nisipul este matasos iar apa cristalina.

Plaja salbatica Sulina

Pe locul 4 se afla plaja Gura Portitei, numita astfel dupa un sat de pescari din apropiere. Aceasta plaja, micuta si ingusta, este un mic paradis pe pamantul Deltei Dunarii.

Locul 3 este ocupat de plaja Gostinu, aflata la 30 de km de Bucuresti, in judetul Giurgiu. Plaja este marginita de o padure si este o oaza de relaxare pasnica si intima. Pe timpul verii este putin mai aglomerat, dar daca mergi in extra sezon vei fi incantat.

Locul 2, plaja Corbu, la doar 10 minute de statiunea Mamaia. Daca vrei sa fugi intr-o dupa amiaza din statiunile aglomerate si galagioase, te poti retrage aici. Poti ajunge imediat cu masina, de la Navodari mai sunt inca 2-3 kilometri. Recomandam cu toata caldura.

Plaja Corbu Romania

 

 

 

 

Si locul 1, ocupat de plaja salbatica Vadu. Si aceasta tot pe langa Navodari o gasiti, la aproximativ 15 kilometri de oras. Acest loc face parte din Rezervatia Biosferei Deltei Dunarii. Plaja si marea iti vor taia respiratia. De asemenea se gaseste si renumitul restaurant Vadu Pescarilor, cu preparate delicioase din peste.

Plaja Vadu Romania

Lasa-ne parerea ta

Distribuie acest articol. Multumim!
  •